Sportski vikend na O2 TV

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski vikend na O2 TV

Televizija O2 i ovog vikenda obradovala je ljubitelje sporta prenosima ABA lige, Superlige Srbije i Serije A.

Program kreće u subotu od 18 časova kada će košarkaši Partizana gostovati ekipi Zadra.

"Crno-beli" će u gradu u kojem se teško pobeđuje pokušati da dođu do uspeha koji bi ih približio cilju, vrhu tabele ABA lige. Trinkijerijev tim u regionalnom takmičenju igra promenljivo, a gostovanje u hali Krešimir Ćosić biće pravi test.

Dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gledaoci O2 televizije moći će da gledaju duele u Superligi Srbije i Seriji A.

U Evropi ne ide lako, ali u Superligi fudbaleri Crvene zvezde deluju moćno. U Ivanjici ih čekaju težak teren, motivisan protivnik i borba za bodove koji bi ih učvrstili na vrhu tabele. Domaćin želi rezultat koji bi bio podstrek za nastavak sezone, Milojević će morati da motiviše ekipu da nastavi sa pobedama u borbi za novu titulu.

Juventus i ove sezone moćan, ali je svaki duel sa Milanom iskušenje. Jedan od velikih derbija italijanskog i evropskog fudbala igra se u Torinu. Ronaldo u formi, želi novo dokazivanje u duelima sa najzvučnijim imenima.

Gosti, sa još jednom renoviranim timom, pokušaće da na najtežem gostovanju pokažu da nisu samo senka velikog kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.