Sportski savez Srbije refundira zaradu Filipoviću

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski savez Srbije refundira zaradu Filipoviću

Sportski savez Srbije obezbedio je finansijska sredstva, kako bi naknada zbog odsustva sa rada bila nadomeštena Nenadu Filipoviću, koji se kvalifikovao za predstojeće Olimpijske igre u disciplini brzo hodanje.

Olimpijski komitet Srbije finansirao je pripreme svih ostalih, pa i niškog olimpijca, ali je Nenad Filipović, koji je zaposlen u privatnoj kompaniji, morao da uzme neplaćeno odsustvo kako bi pripreme za OI realizovao, tako da je njegova porodica ostala bez osnovnih sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za život.

Na inicijativu koja je potekla iz Niša, reagovao je resorni ministar Vanja Udovičić, pa će uz pomoć nadležnih institucija Filipoviću biti praktično refundirana sredstva, koja bi zaradio da nije morao da uzima neplaćeno odsustvo.

"Ovo je zaista lep gest i od ministra sporta i od novih gradskih vlasti u Nišu. Sigurno da će mi predstavljati podstrek za još jači rad. Ovo su mi treće Olimpijske igre i po principu treća sreća očekujem dobar rezultat, ali očekujem i da ću nakon toga, uz pomoć ljudi iz grada, kao zaslužni sportista, uspeti da pronađem i zaposlenje u struci", rekao je Filipović, koji se nalazi na pripremama na Vlasinskom jezeru.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.