Sportski direktor Intera pohvalio Grujića

Izvor: TV Arena Sport, 20.Nov.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski direktor Intera pohvalio Grujića

Pjero Auzilio, sportski direktor Intera, smatra je Marko Grujić jedan od najboljih fudbalera u Evropi.

On je potvrdio u izjavi italijanskim medijima da je zajedno sa Dejanom Stankovićem obavio u Sloveniji razgovor sa Markom Grujićem.

"Gledao sam kako igra, jedan je od najboljih mladih igrača u Evropi. Kratko smo razgovarali, video sam da je reč o pametnom momku. O sastanku je bila obaveštena Crvena zvezda, ali pregovora između klubova nema." – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Auzilio.

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta kliknite na link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama. Tu možete naći i izvreštaje sa utakmica iz minuta u minut.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolja sportska dešavanja. Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket.

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa, kao i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.