Sportski direktor HSV je ljut! Stiglo pismo Muslinu, tema je - Filip Kostić

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski direktor HSV je ljut! Stiglo pismo Muslinu, tema je - Filip Kostić

U Hamburgu nezadovoljni činjenicom da je Kostić uopšte stavljen na spisak

Zatalasale su se emocije klupskoj vrhuški Hamburgera kada su videli da je Slavoljub Muslin na spisak za poslednje dve utakmice kvalifikacija uvrstio i Filipa Kostića. Nezadovoljstvo je postalo još veće zbog toga što je sve glasnije počelo da se pominje kako će roviti krilni napadač započeti predstojeći meč sa Austrijom (RTS, 20.45).

Prema tvrdnjama lokalnog i dobro upućenog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lista Abendblat upravo zbog toga je sportski direktor HSV Jens Tot ljut, pa je odmah poslao zvanično pismo Muslinu.

6751: AUSTRIJA - SRBIJA, 1 (4,10), X (3,40), 2 (1,95)

Tema je, naravno, Filip Kostić. Odnosno, da Kostić bude izuzet iz svih Muslinovih planova za završne dve utakmice - protiv Austrije i Gruzije.

Velika pobeda Srba

Tot je podsetio da je Kostić propustio minule četiri bundesligaške utakmice, da je bez takmičarskog ritma već mesec dana i da ne bi trebalo da se rizikuje.

SASTAVI: Muslinove štoperske kombinacije i potraga za Tadićevim partnerom

Muslin je na konferenciji za štampu u Beču rekao da je Filip Kostić dobro, da trenira punim intenzitetom, ali da je problem to što dugo nije igrao. Takođe, novinarima je otkrio i da će nakon poslednjeg treninga uoči utakmice doneti konačnu odluku o tome da li će se osloniti na Kostića protiv Austrije.

Zasad je u planu da u prvom timu bude Adem Ljajić.

GRUPA D

Petak:

18.00: (4,40) Gruzija (3,35) Vels (1,90)

20.45: (1,08) Irska (11,0) Moldavija (28,0)

20.45: (3,90) Austrija (3,40) Srbija (2,00)

Utorak, od 20.45:

Moldavija - Austrija

Srbija - Gruzija

Vels - Irska

***kvote su podložne promenama

Tabela:

(FOTO: star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BURA PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Muslinu stiglo protestno pismo iz Hamburga! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2017

Selektor Slavoljub Muslin pored svih pritisaka oko borbe za plasman na Mondijal bori se i sa pritiskom sportskog direktora Hamburgera Jensa Tota.. . Problem je ispao, naravno, oko fudbalera HSV-a Filipa Kostića, inače standardnog člana prve postave selekcije Srbije. Slavoljub Muslin ga je pozvao i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.