Sportski direktor Barselone: Računamo na Mesija, gradićemo tim oko njega

Izvor: B92, 26.Avg.2020, 20:14

Sportski direktor Barselone: Računamo na Mesija, gradićemo tim oko njega

Novi sportski direktor Ramon Planes rekao je da Barselona računa na Mesija.

Planes je na mestu sportskog direktora nedavno zamenio Francuza Erika Abidala.

Njegov plan je da Mesi ostane i da tim izgradi oko njega.

"Stalno pričamo i ja ću ponovo to ponoviti – računamo na Mesija. Želimo da on bude naša budućnost i da gradimo tim oko najvažnijeg i najboljeg igrača na svetu. On je najbolji igrač u istoriji fudbala i nadamo se da će ostati i da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti bolji naredne sezone nego što smo bili ove", rekao je Planes.

Mesi je saopštio Barseloni da želi da napusti tim ovog leta, što su Katalonci potvrdili.

Ipak, iako ga mediji već sele u Mančester siti, moguće je da je i to plan Mesija kako bi Bartomeu otišao sa čela kluba, pošto je sa njim u "ratu" već nekoliko godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesijeva odluka, ovo je redosled poteza!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2020, 00:10

Argentinac očigledno spreman na sve kako bi napustio Barselonu....Leo Mesi je spreman da ide na sud...Iako je predsednik Bertomeu tražio da se sastane sa Argentincem i ubedi ga da ostane u klubu, Mesi je zatražio od FIFA veštačenje kada je u pitanju njegov ugovor...On se poziva na klauzulu u ugovoru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.