Sportska oprema fudbalskim klubovima iz okoline Šida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 13:03

Sportska oprema fudbalskim klubovima iz okoline Šida

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić posetio je danas Jamenu i Morović, gde je fudbalskim klubovima uručio sportsku opremu, fudbalske lopte.

"Lokalni klubovi su oslonac i pokretač vrhunskog sporta. Znamo da kroz ovakve sportske klubove i u radu direktno sa njima pomognemo, da ožive, da okupe što veći broj dece, da iz ovog izvučemo kvalitet da bi mogli i veliki, profesionalni klubovi da se nadaju jednoj zdravoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bazi koja dolazi upravo iz ovakvih sredina", izjavio je Udovičić, tokom posete Fudbalskom klubu "Jedinstvo", u Moroviću, u Opštini Šid.

Sa predstavnicima Opštine Šid, ministar Udovičić je razgovarao i o rekonstrukciji sportske hale u Šidu, koja, kako je rekao, predstavlja i najveći problem tog grada.

"Žao mi je što u ovom trenutku nismo u dinamici da ispoštujemo određene rokove, ali sportska hala je ušla u program "Srbija 2025" i kao jedan od kapitalnih sportskih objekata koji treba da čine bazu razvijanja Opštine Šid, ali i celokupnog regiona i centar razvoja sportskog turizma", rekao je Udovičić.

Pohvalio je to što je Opština Šid izdvojila značajna sredstva za razvoj rekreativnog školskog sporta.

Osim FK "Jedinstvo" u Moroviću, ministar Udovičić posetio je i FK "Graničar" u Jameni, gde je, takođe, uručio fudbalske lopte. On će posetiti i FK "Planinac" u Rivici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MINISTAR OMLADINE I SPORTA DONIRAO SPORTSKU OPREMU: Udovičić posetio opštine Irig i Šid!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Akcija se nastavlja širom Srbije...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić  obišao je danas opštine Šid i Irig čime je nastavio akciju obilazaka lokalnih samouprava i doniranja sportske opreme klubovima širom Srbije...Tokom obilaska opštine Šid, ministar Udovičić je posetio FK Jedinstvo iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.