Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2024, 20:31

Sporting čeka drugog finalistu, Porto mu se večeras približio

Završnica nacionalnog kupa je aktuelna i u Portugalu, gde je sinoć Sporting eliminisao Benfiku i plasirao se u finale.
Na ime drugog finaliste ćemo morati još da sačekamo, jer su Vitorija Gimaraeš i Porto večeras odigrali tek prvi svoj polufinalni meč.
Porto je opravdao ulogu favorita i kao gost slavio sa 1:0, a jedini gol postigao je Pepe u 52. minutu. 
Niko je sa leve strane odlično centrirao, Pepe je na ivici peterca zahvatio loptu glavom, golman Varela je imao loptu na rukama, ali mu se ona izmigoljila i završila u mreži.
Gol oduke možete da pogledate OVDE, a revanš meč je na programu tek 17. aprila, kada će Porto biti u ulozi domaćina.

Opširnije
Izvor: Sportske NET...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I čudima jednom dođe kraj

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2024

I u Nemačkoj je ovih dana aktuelna završnica nacionalnog kupa, a večeras smo dobili ime prvog finaliste.. To je drugoligaška ekipa Kajzerslauterna koja je u prvom polufinalu kao gost bila bolja od trećeligaša Sarbrikena rezultatom 2:0.. Na vodeći gol se čekalo do 53. minuta kada je Marlon Riter...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.