Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2024, 16:12

"Sportal" pod kupolama Sajma: Pogledajte sve premijere i novitete Salona automobila u Beogradu

BG Car Show je jedan od retkih automobilskih salona koji se održavaju ove godine u Evropi, tako da uvoznici više nemaju potrebe da po kontinentu “skupljaju” premijere. Ipak, to ne znači da pod kupolama “Beogradskog sajma” nema noviteta. Većinom su to automobili koji se već nude kupcima u Srbiji, a koji su predstavljeni u prethodnim mesecima, ali ima modela i koje ćemo prvi put da vidimo.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Mercedes-Benz na sajmu u Beogradu

Izvor: AutoBlog, 20.Mar.2024

Na ovogodišnjoj BG Car Show manifestaciji u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. izlaže na preko 1000 kvadrata u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Definišemo luksuz od 1886. godine biće izloženo 17 modela iz Mercedes-Benz game vozila, uključujići i 3 premijere.„Mercedes-Benz ambicija...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.