Splićanin i Milojko Pantić: Nije doneo cveće, ali...

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splićanin i Milojko Pantić: "Nije doneo cveće, ali..."

Bivši član uprave Hajduka objavio fotografiju sa poznatim sportskim komentatorom iz Srbije Milojkom Pantićem i duhovito podsetio na jedan od njegovih (mnogobrojnih) gafova.

Nekadašnji član uprave Hajduka iz Splita Ivica Livaja ugostio je Milojka Pantića koji odmara na ostrvu Čiovo, u blizini Splita.

Livaja je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Pantićem uz komentar: "Nisu doneli cveće, ali zato imamo tortu". Fotografju pogledajte OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Livaja je tako podsetio na Pantićev legendarni gaf (mada ih je imao u izobolju tokom karijere komentatora) tokom prenosa utakmice Crvene zvezde i Hajduka neposredno nakon što je srpski klub osvojio titulu prvaka Evrope.

U jednom trenutku utakmice pokoškali su se fudbaleri Zvezde i Hajduka, a Pantić je taj incident prokomentarisao ovako:

"Čemu to dragi naši fudbaleri iz Splita? Umesto da igrate fudbal, došli ste u Beograd da provocirate prvaka Evrope. Niste se čak ni setili cveće da donesete i čestitate fudbalerima", ispalio je Pantić u prenosu.

Međutim, potom je shvatio da je lupio glupost i neko mu je šapnuo da Splićani ipak jesu doneli cveće domaćinu i čestitali na istorijskom uspehu.

Potom se u prenosu čulo Pantićevo:

"Dobro, ovo ćete izbaciti, ovu rečenicu. Magnetoskop, zapišite ovaj trenutak i izbacite, nisam video kada su dali cveće".

Podsetite se tog komentara OVDE

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.