Spisak Litvanaca za Mundobasket, nema košarkaša San Antonija

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Litvanaca za Mundobasket, nema košarkaša San Antonija

Litvanci su uvek među favoritima za medalju, na svakom velikom takmičenju, pa će tako biti i sada. Selektor Adomaitis je saopštio širi spisak.

Koliko mogu Litvanci na Mundobasketu u Kini?

U grupi su sa Australijom, Senegalom i Kanadom, a pripreme za to takmičenje uskoro kreću.

Objavili su preliminarni spisak od 24 igrača, a na njemu nema Donatasa Motijeunasa koji je bio član San Antonija u prethodnoj sezoni.

Evo i spiska:

Plejmejkeri: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Žugimantas Janavičius, Dovis Bičkauskis

bekovi: Marius Grigonis, Renaldas Seibutis, Adas Juškevičius, Arturas Milaknis

krila: Jonas Mačiulis, Arnas Butkevičius, Rokas Giedratis, Edgaras Ulanovas

krilni centri: Domantas Sabonis, Eimantas Bendžius, Mindaugas Kuzminskas, Gutis Masiulis, Paulius Jankunas

centri: Jonas Valančiunas, Martinas Geben, Martinas Ehodas, Arturas Gudaitis, Antanas Kavaliuskas, Evaldas Kairis, Egidijus Mockevičius.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valančunas i Sabonis predvode Litvance u Kini

Izvor: RTS, 06.Jun.2019

Košarkaška reprezentacija Litvanije na Svetsko prvenstvo u Kinu putuje u veoma jakom sastavu sa igračima iz NBA lige Jonasom Valančunasom i Domantasom Sabonisom. . Na širem spisku selektora Dainiusa Adomaitisa od 24 imena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.