Spisak Enegleske: Rašford ide na EURO! Kakva nepravda sa Drinkvoterom i Vilširom!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Enegleske: Rašford ide na EURO! Kakva nepravda sa Drinkvoterom i Vilširom!

Roj Hodžson precrtao dvojicu suvišnih

Poznat je i konačan sastav Engleske za EURO 2016. u Fracuskoj!

Selektor Roj Hodžson je danas naporavio konačan filter i otpisao dvojicu prekobrojnih sa proširenog spiska od 25 fudbalera. Podsetimo da je sa preliminarnog spiska prvo otpao Mančester Sitijev vezista Fabijen Delf zbog povrede.

Na kraju je Hodžson odlučio da povede petoricu napadača i otpiše dvojicu vezista. Sa spiska su u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << filetru otpali Androuz Tauzend i Deni Drinkvoter. Izostavljanje veziste Lestera deluje kao prilična nepravda s obzirom kakvu je sezonu imao. Pogotovo što se umesto njega na konačnom spisku našao Džek Vilšir koji je propustio prkatično celu sezonu u Arsenalu zbog povreda. Vilšir je ove sezone odigrao samo tri meča u Premijer ligi na kojima je sakupio ukupno 141 minut?! Naspram Drinkvotera koje je bio nezamenjiv u šampionskom timu Lestera i bio jedan od najzaslužnijih za titulu.

Iztnenađenje je i što se Hodžson odlučio za petoricu napadača među konačnih 23 pošto se očekivalo da precrta ili mladog Rašforda ili povredama sklonog Staridža. Rašfrod je u petak na debiju protiv Australije postigao gol posle samo 138 sekundi na terenu i time ubedio Hodžsona da zaslužuje put u Francusku.

GOLMANI

Džo Hart (Mančester Siti)

Frejzer Forster (Sautempton)

Tom Hiton (Barnli)

ODBRANA

Geri Kejhil (Čelsi)

Kris Smoling (Mančester Junajted)

Kajl Voker (Totenhem)

Natanijel Klajn (Liverpul)

Džon Stouns (Everton)

Deni Rouz (Totenhem)

Rajan Bertrand (Sautempton)

VEZNI RED

Džejms Milner (Liverpul)

Džordan Henderson (Liverpul)

Ros Barkli (Everton)

Adam Lalana (Liverpul)

Dele Ali (Totenhem)

Erik Dajer (Totenhem)

Rahim Sterling (Mančester Siti)

Džek Vilšir (Arsenal)

NAPAD

Vejn Runi (Mančester Junajted)

Hari Kejn (Totenhem)

Džejmi Vardi (Lester)

Danijel Staridž (Liverpul)

Markus Rašford (Mančester Junajted)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Objavljen i engleski spisak - Rašford ide na EURO! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016

Roj Hodžson prelomio - ovo su imena 23 fudbalera koji će na Evropskom prvenstvu braniti boje Engleske...Sa preliminarnog spiska otpali su Dani Drinkvoter, Fabijan Delf i Andros Taunsend, a ovako izgleda konačan spisak:..Golmani: Frejzer Forster (Sautempton), Džo Hart (Manchester Siti), Tom Hiton...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.