Spinacola odbio da ostane u Romi: Nema šanse

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 15:30

Spinacola odbio da ostane u Romi: "Nema šanse"

Fudbaler Rome Leonardo Spinacola neće produžiti ugovor i mogao bi da napusti klub u januarskom prelaznom roku, rekao je njegov menadžer Davide Lipi.

Lipi je rekao da "nema šanse" da će italijanski levi bek produžiti ugovor, koji ističe u junu.

"Videćemo kako će teći januarski prelazni rok. U suprotnom, otići će po isteku ugovora", naveo je Lipi za Sportitalija.

Spinacola je izgubio mesto u timu kod trenera Žozea Morinja, a spekuliše se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi ovog meseca mogao da pređe u Galatasaraj.

On je ove sezone odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima, ali je poslednje dve prvenstvene utakmice protiv Napolija i Juvenutsa odgledao sa klupe.

Bivši fudbaler Juventusa je prešao u Romu na leto 2019. godine u sklopu razmene igrača u kojoj je učestvovao Luka Pelegrini, i za određenu novčanu nadoknadu.

On je uvršten u najbolji tim prethodnog Evropskog prvenstva koje je Italija osvojila, uprkos tome što je povredio tetivu u osmini finala protiv Belgije, posle čega je odsustvovao sa terena gotovo godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od idealnog tima EURO turnira do odlaska iz Rome

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2024

​Fudbaler Rome, Leonardo Spinacola neće produžiti ugovor i mogao bi da napusti klub u januarskom prelaznom roku, rekao je danas njegov menadžer Davide Lipi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.