Spekulacije o bilbordima, ali niko ne zna o čemu se zapravo radi. U čemu Srbija gubi?

Izvor: B92, 05.Jun.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spekulacije o bilbordima, ali niko ne zna o čemu se zapravo radi. U čemu Srbija gubi?

Već se podigla prašina oko bilborda koji su postavljeni širom Srbije, a na kojima stoje samo rezultati utakmica u kojima Srbija gubi 3 prema nešto.

Hrvatska – Srbija 37:3, Slovenija – Srbija 19:3, Mađarska – Srbija 17:3. I uvek za Srbiju 3!

Pitali smo i naše najbolje sportiste da li oni možda znaju o čemu se radi. Pogledajte šta kažu Ivana Španović, Nenad Zimonjić i Dejan Stanković.

Tražeći odgovore, naišli smo na mnoge vesti : >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbija treća na svetu i E-sportu u Kini - WESG (World Electronic Sports Games), zatim Srbija je 2017. godine bila 3. na svetu u vaterpolu.

Iste te godine, posle prvog kvalifikacionog "prozora" za Svetsko prvenstvo 2019. godine, u kojem su odigrana dva kola, FIBA je saopštila novu rang listu reprezentacija sveta : Srbija je treća sa osvojenih 642,1 bodova, iza selekcije SAD, koja ima 836,2 boda i Španije sa 693,8 bodova.

Komentari su bili razni, od pogađanja sportova i rezultata, pa do mogućih statistika koje i nemaju veze sa sportom. Znamo da ipak nema veze da gubitkom dece, kao što su neki portali preneli.

S druge strane, niko nije mogao da se seti u kojoj je utakmici Hrvatska pobedila Srbiju sa ovolikom razlikom? I u kom sportu?

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je u martu ove godine u Sisku od Hrvatske sa 9:12 (0:1, 4:4, 2:5, 3:2), u poslednjoj utakmici grupne faze Evropa kupa, ali nije imalo samo 3 poena ! Ovakav rezultat nigde nismo našli.

Slovenija je pobedila Srbiju sa 16 poena razlike. Znamo da je najveću razliku Slovenija napravila u duelu sa Srbijom kada su njihovi košarkaši uspeli da osvoje zlato na Evrobasketu 2017. godine i u dramatičnom finalu pobedili “Orlove” sa 93:85.

Ovakav rezultat nikada nije ostvaren! I ponovo Srbija ima samo tri poena ? Dobro se sećamo kada je Srbija prošle godine pobedila “Crvenu furiju” sa 80:70 u meču prvog kola B grupe na Eurobasketu.

Nadamo se samo da ćemo uskoro saznati o čemu se radi, jer za sada, možemo samo da nagađamo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spekulacije o bilbordima, ali niko ne zna o čemu se zapravo radi. U čemu Srbija gubi?

Izvor: B92, 05.Jun.2019

Već se podigla prašina oko bilborda koji su postavljeni širom Srbije, a na kojima stoje samo rezultati utakmica u kojima Srbija gubi 3 prema nešto...Hrvatska – Srbija 37:3, Slovenija – Srbija 19 :3, Mađarska – Srbija 17 :3. I uvek za Srbiju 3!..Tražeći odgovore, naišli smo na mnoge vesti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.