Spektakularan povratak Estudijantesa na svoj stadion VIDEO

Izvor: B92, 12.Nov.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan povratak Estudijantesa na svoj stadion VIDEO

Argentinski klub Estudijantes vratio se na svoj stadion posle 14 godina na spektakularan način.

Povratak na stadion Horhe Luis Hirši obeležen je fantastičnom hologramskom projekcijom lava, zaštitnog znaka kluba.

Uoči početka meča sa Aletiko Taljeresom, navijače je oduševila šetnja i rika "lava" po krovu jedne od stadionskih tribina.

Estudijantes od 2005. nije igrao na svom stadionu u La Plati, jer je bio zatvoren zbog bezbednosnih mera. Renoviranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trajalo čak 11 godina.

"Studenti" su povratak obeležili minimalnom pobedom nad rivalom iz Kordobe, a prvi strelac posle 14 godina na Horhe Luis Hirši stadionu bio je Manuel Kastro, već u drugom minutu susreta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LAV SE VRATIO KUĆI: Pogledajte spektakularnu hologramsku projekciju kojom je Estudijantes obeležio povratak na svoj stadion! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019, 10:16

Argentinski klub Estudijantes vratio se na svoj stadion posle 14 godina na spektakularan način.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.