Spektakl u Melburnu: Noć sa Novakom i prijateljima VIDEO

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 20:37

Spektakl u Melburnu: Noć sa Novakom i prijateljima VIDEO

Uoči početka Australijan open Melburn će biti mesto humanitarnih mečeva sa najvećim svetskim zvezdama.

Organizatori prvog grend slema sezone najavljuju spektakularne dane od 9. do 12. januara u Rod Lejver areni kada će biti odigrana četiri humanitarna meča.

Sve počinje 9. januara kada će se pred publikom pojaviti dvostruka šampionka, Japanka Naomi Osaka, i to prvi put posle porođaja.

Naknadno će biti objavljeno ime protivnice. Dan kasnije videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duel Karlosa Alkarasa i Aleksa de Minora.

Potom, 11. januara imamo "Noć sa Novakom i prijateljima", program čija je centralna zvezda branilac titule Novak Đoković.

Sa njim će te večeri biti i Stefanos Cicipas, Arina Sabalenka i Marija Sakari, dok se najavljuju i gosti iznenađenja.

Poslednjeg dana, 12. janara videćemo duel Karlosa Alkarasa i Kaspera Ruda.

" Povratak na Australijan open i na Rod Lejver arenu gde sam imao mnogo uspeha je uvek nešto posebno. Uzbuđen sam što sam deo nedelje otvaranja i domaćin divnog događaja koji će prikupiti novac za decu sa posebnim potrebama, to je misija veoma bliska mom srcu. Želeo bih da pozovom sve ljubitelje tenisa u Melburnu da dođe i podrže nas, obećavam da ćemo Stefanos, Arina i Mariji ja sa nekim gostima iznenađenja, imati veoma zabavan dan", poručio je Novak Đoković.

U toku je prodaja karata po ceni od svega 20 australijskih dolara. Sav prihod biće upućen Teniskoj fondaciji Australije koja će novac proslediti na adresu 49.000 dece sa posebnim potrebama.

Direktor Australijan opena Kreg Tajli oduševljen je zbog događaja.

"Imamo neverovatan odziv zvezda koji će na terenu zabaviti publiku i podržati decu sa potrebama tokom nedelje otvaranja Australijan opena. Zamislite da dođete do ulaznica za Rod Lejver arenui vidite branioce titule Novaka Đokovića i Arinu Sabalenku, finalistu 2023. Stefanosa Cicipasa i zvezde u usponu, Karlosa Alkarasa, Aleksa de Minora i bivše šampionke, Naomi Osaku i Karolinu Voznjacki za svega 20 dolara. Neverovatno", poručio je Tajli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.