Izvor: RTS, 09.Mar.2022, 08:39

Spektakl u Madridu - Real i PSŽ u borbi za četvrtfinale (21.00 RTS1)

U revanš meču osmine finala Lige šampiona, u prestonici Španije se sastaju Real Madrid i Pari Sen Žermen. Meč je na programu u 21.00, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.
Madrid je ove večeri poprište bespoštedne borbe najvećih svetskih fudbalskih zvezda.

Real i PSŽ i revanš meču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odlučuju ko će nastaviti takmičenje u Ligi šampiona, a ko će se oprostiti od Evrope u osmini finala.
U prvom meču bilo je mnogo prilika, bilo je uzbuđenja, ali je gol u samoj zavšnici zakomplikovao i "zabiberio" situaciju.
Kilijan Mbape je doneo minimalnu prednost "svecima", pa će Real morati da igra ofanzivnije na svom terenu.
Domaćin ulazi u meč posle tri vezana trijumfa i u boljem raspoloženju.
Sa druge strane, PSŽ je iznenađujuće dva puta poražen u domaćem šampionatu, što može upaliti alarm na "Parku prinčeva".
Meč je na programu u 21.00, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Madrid protiv PSŽ-a i najveće noćne more lovi gol zaostatka

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2022

Srijeda veče rezervisana je za fudbalski spektakl na "Santijago Bernabeu" gdje Real Madrid dočekuje PSŽ u revanš meču osmine finala Lige šampiona. "Kraljevski klub" lovi jedan gol zaostatka (0:1 prvi meč), a u Madrid se u dresu "prinčeva" po prvi put vraća legenda Barselone i jedan od ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ćavi o potpisu Halanda: Otkad sam došao u Barselonu, nijedan igrač nije rekao „ne“

Izvor: Danas, 09.Mar.2022

Uvertira prvog meča osmine finala Lige Evrope između Barselone i Galatasaraja, koji će se sutra od 21.00 odigrati na Kamp Nou, bila je dobra prilika da trener Ćavi odogovori i na pitanja u vezi sa potencijalnim dolaskom Halanda u prestonicu Katalonije.

Nastavak na Danas...

Pomračenje PSŽ-a i het-trik Benzeme za 17 minuta! VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2022

Fudbaleri Real Madrida eliminisali su Pari Sen Žermen i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona..."Kraljevi" su na svom "Santjago Bernabeu" trijumfovali rezultatom 3:1 (0:1) posle senzacionalnog preokreta i tako su nadmašili 1:0 za "svece" iz prvog meča u Parizu...Kada se sagledaju svih 180 minuta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.