Spektakl na otvaranju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na otvaranju

Kako je i obećano u ponedeljak tačno u 19 časova u beogradskom Delta sitiju otvoren je prvi „Arena no 1 urban sport festival“, koji će do kraja sedmice, svako popodne posetioce ovog šoping mola, ali i sve druge zaljubljenike u sport i zdrav život, upoznavati sa različitim sportskim veštinama. U organizaciji beogradskog kluba ekstremnih sportova Arena no 1, uz asistenciju agencije No Limit i veliku pomoć Delta sitija, započela je realizacija projekta, koji bi u godinama koje slede trebao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da postane tradicija.
Osim prvog ispunjeno je i drugo obećanje, a to je da će se na otvaranju dogoditi nešto neviđeno do sada za šta su se pobrinuli streličari. Za razliku od gađanja jabuke iznad glave mete ili sličnih poteza, streličari arene su se pobrinuli za nešto mnogo rizičnije. Naime prvo su na papiru iscrtali siluetu „mete“ Biljane Pavlović, koju su potom lancima vezali u improvizovanoj kutiji. Iscrtana silueta poslužila je kao orijentir, a cilj je bio da se ispali pet strela i da pri tome nijedna ne pogodi Biljanu. Ovaj zadatak uspešno su ispunila trojica strelaca sa različitim lukovima, a kako se radi o iskusnim majstroima, sve je završeno bez ikakvih posledica po moguću metu.
Uz streličare deo programa na otvaranju imali su i Etno karate tim Tanje Petrović, kao i zuma fitnes. Festival traje do 25. septembra, a program demonstracija, predavanja, kao i kurseva u slobodnom penjanju i streličarstvu počinje svakog dana u 17 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.