Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 23:47

Spektakl na San Siru, Milan i Roma dali šest golova i podelili bodove

Fudbaleri vodećeg Milana i Rome odigrali su sjajan derbi meč petog kola Serije A, dali ukupno šest golova i na kraju podelili bodove - 3:3.
Milan je do gola došao već u drugom minutu, kada je odličan dubinski pas Leaoa u gol pretvorio a ko drugi do Zlatan Ibrahimović.

Međutim, Roma se brzo trgla i do poravnanja stigla u 13. minutu preko Edina Džeka, koji je bio najviši u skoku i na pravom mestu posle kornera koji je izveo Pelegrini. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Ali, dva minuta bila su potrebna ”roso-nerima” i u nastavku da ponovo zatresu mrežu gostiju iz prestonice.
Ponovo je asistent bio Rafael Leao, a ovoga puta gol je pogodio Belgijanac Aleksis Salemakers.
Potom su usledila dva sumnjiva i prilično diskutabilna penala, po jedan na obe strane, a sigurni su sa ”kreča bili Veretu u 71. i Ibrahimović u 79. minutu.
Međutim, Roma se nije predala već je našla način da i treći put večeras dođe do izjednačenja, i to preko Kimbule, koji je bio spretan u 84. minutu nakon loše intervencije Ibrahimovića posle kornera.
Milanu je ovo bio prvi remi u sezoni posle četiri uvodne pobede, ali i dalje drži čelo tabele sa 13 bodova, dok je Roma sada osma sa osam bodova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milan tri puta vodio, Roma izvukla bod, Zlatan je zlato, ali sudije su opet glavna tema! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Večeras smo gledali uzbudljivu utakmicu, uz mnogo golova i jednu sudijsku "kompenzaciju" koja će podeliti Italiju...Fudbaleri Milana i Rome remizirali su rezultatom 3:3 (1:1) u derbiju petog kola Serije A...Meč je obeležio dvostruki strelac Zlatan Ibrahimović, ali i sudija koji je dosudio po jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.