Spektakl na Kamp Nou: Real nosi 3:1 u Madrid!

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na Kamp Nou: Real nosi 3:1 u Madrid!

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu sa 3:1, u prvoj utakmici španskog Superkupa.

Kao i uvek, duel najvećih španskih rivala obeležio je veliki broj majstorija, ali i incidenata, a prvak Evrope i Španije odlazi zadovoljan kući iako je Kristijano Ronaldo dobio crveni karton.

Portugalac je ušao u 58. minutu umesto Benzeme, u 80. minutu je postigao gol za 2:1 i prilikom proslave je dobio žuti karton zbog skidanja dresa, da bi samo dva minuta kasnije dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i drugi žuti karton zbog simuliranja.

Barselona je tokom cele utakmice imala znatno veći posed lopte i inicijativu, ali se videlo koliko Mesiju i Suaresu nedostaje Nejmar na levoj strani pošto Delufeu ipak nije dovoljno dobar.

Posle prilično nezanimljivog prvog dela u nastavku je usledio spektakl. Real je poveo u 50. minutu i to autogolom Pikea koji je loše reagovao posle centaršuta Marsela.

FFS PIQUE! Pique puts in a own goal to put Real Madrid up 1-0 in leg one of the Spanish Super Cup. pic.twitter.com/rtgflEc5HC

Barsa je pokušavala da se vrati u nastavku i uspela je u 76. minutu. Suares je pao u duelu sa golmanom Navasom, na usporenom snimku se videlo da je sudija verovatno pogrešio, a siguran izvođač bio je Mesi.

Rather controversial call going against #RealMadrid. Suarez draws the penalty for #Barca, and Messi puts in the pen to tie it up pic.twitter.com/CpGkfb7vDp

Usledila je sjajna završnica Reala. Prvo je Ronaldo u 80. minutu postigao fantastičan gol podsetivši na igre iz Mančester junajteda. Zalomio je sa leve strae i sjajnim udarcem u rešlje pogodio je mrežu rivala.

Cristiano Ronaldo still gonna SEND IT #ElClasicopic.twitter.com/kF4GPEXzve

Dva minuta kasnije Ronaldo je i isključen, tom prilikom je i gurnuo sudiju pa ostaje da se vidi kakvu će dobiti kaznu.

82' Barcelona 1 - 2 Real Madrid red card - 82' Cristiano Ronaldo 2nd yellow card SuperCopa pic.twitter.com/r9LOYhGTVq

To ipak nije smetalo Realu da overi pobedu u 90. minutu, a sjajan gol posle brze kontre postigao je Asensio.

Asensio! What a hit son. pic.twitter.com/FmCXcSghPQ

Revanš se igra u sredu uveče.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

(VIDEO) SPEKTAKL U BARSELONI: Real utišao Kamp nou, Ronaldo dao gol pa dobio crveni karton

Izvor: Kurir, 14.Avg.2017, 01:23

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu na stadionu Kamp nou sa 3:1, u prvoj utakmici Super kupa Španije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.