Ako ste propustili: OVAKO je bilo na Rajku VIDEO

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste propustili: OVAKO je bilo na "Rajku" VIDEO

Krcate tribine i koreografija na sve četiri strane, navijanje i ponašanje konačno bez ikakvog povoda za kaznu UEFA. Čak su i Italijani ostali zapanjeni atmosferom na stadionu Rajko Mitić!

Jak je Napoli, ali nije jači od Zvezde, može se konstatovati posle utakmice prvog kola Lige šampiona završene bez pogodaka.

Iako ima onih koji su očekivali da će crveno-beli biti samo "topovsko meso" rivalima u Grupi C (tu su još Liverpul i PSŽ), Vladan Milojević i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izabranici novom sjajnom partijom u poslednjih godinu i "kusur" dana pokazali su da neće biti baš tako.

"Dobro došli u grad evropskog šampiona" poručili su navijači, a fudbaleri Crvene zvezde potrudili se da igrom ne obrukaju članove istorijske generacije koji su im uživo pružili podršku i uoči utakmice atletskom stazom prošetali "ušati" pehar osvojen 1991.godine kako bi dodatno motivisali naslednike.

Koncentrisano do poslednjeg sudijskog zvižduka, izuzetno požrtvovano i borbeno, Milan Rodić, Filip Stojković, Vujadin Savić i Miloš Degenek uspevali su da odbiju sve napade daleko iskusnijih gostiju, a veliku pomoć imali su u igračima iz veznog reda, koji su u par napada uspeli i da organizuju akcije koje su dovodile do opasnosti po gol Napolitanaca. Ukoliko bi neka lopta i prošla bedem pred njegovim golom, Milan Borjan je bio spreman da reaguje.

Izvor: Arena sport/MONDO

Dakle, ukupno gledano, svi igrači Crvene zvezde koji su se u utorak uveče našli na terenu, zaslužuju pohvale. Sigurno je da su se oni sami nadali pobedi protiv favorizovanog rivala, ali treba biti objektivan i reći da je ovih 0:0 sjajan rezultat na početku takmičenja u kojem klub nije igrao još od 1992. godine, a za većinu igrača je ovo bio debi u Ligi šampiona, dok su na suprotnoj strani stajali fudbaleri sa višegodišnjim iskustvom igranja na najvišem nivou i višemilionskim ugovorima, a predvođeni Karlom Anćelotijem, trostrukim osvajačem najjačeg klupskog takmičenja.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Bćemo tvrd orah svim ekipama", najavio je Vladan Milojević posle utakmice i italijanskim novinarima koje je interesovalo da li će Zvezda isto kao protiv Napolija igrati i u duelima sa Liverpulom i Pari Sen Žermenom poručio da mogu mirno da spavaju.

"Otišla je lepa slika iz Beograda i Srbije", zaključio je Zvezdin trener tokom konferencije za medije i bio apsolutno u pravu!

Sve pohvale zaslužuju navijači Crvene zvezde za prelepu koreografiju preko sve četiri tribine krcate "Marakane", ali i za svoje navijanje, koje ovaj put nije dalo bilo kakav povod za kaznu UEFA.

Čak i Italijani, iz čije zemlje potiče organizovano navijanje, ostali su pod utiskom Delija.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Kakva predstava na tribinama 'Marakane' u Beogradu. Navijači Crvene zvezde priredili su čudesnu koreografiju kojom je zvanično počela Liga šampiona za crveno-bele protiv Napolija i Karla Anćelotija", piše izveštaju na sajtu lsta "Minformo".

"Atmosfera je bila fantastična", pod utiskom je bio čak i sam Karlo Anćeloti posle utakmice, kao i mnogi drugi koji su ostavljali poruke oduševljenja na društvenim mrežama.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Nema sumnje da će spektakularna atmosfera biti ponovljena 6. novembra protiv Liverpula i 11. decembra protiv Pari Sen Žermena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.