Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 00:18

Spasavaj se ko može, puca Lionov streljački vod (VIDEO)

Četiri gola očajnoj odbrani Monaka za malo više od pola sata

Zapucao je streljački vod Rudija Garsije iz svih oružja. Rafalna paljba Liona gruvala je malo duže od pola sata. Niko Kovač je mogao samo da izda komandu „spasavaj se ko može“, samo što spasa Monaku nije bilo, pa je Lion u poslednjoj utakmici osmog kola Lige 1 masakrirao odbranu Kneževa – 4:1.

Pucao je domaćina kao da sutra neće svanuti. Nemilosrdno. Tako naoštren naneo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gostima naježi poraz u sezoni. Mada, kakva je poslednja linija Kovačevog tima deluje da neće biti jedini ove vrste, pošto ispred golmana Bendžamina Lekomta duva kao na Pešteru. Bride obrazi.

Ne zna se koji deo Monakove odbrane je lošiji. Da li štoperi ili bekovi? Lavove to ne zanima, kidisali su sa svih strana i za pola sata osigurali osvajanje tri boda. Prva dva gola pala su po istoj matrici.. Popustila je leva strana gostujuće odbrane, pretrčavao ju je Tino Kadevere, letos doveden iz Troe, omogućivši najpre Memfisu Depaju, potom i Karlu Toku Ekambiju lake realizacije.

Inače, Depaj je od starta sezone zaslužan za više od 70 procenata Lionovih golova, a doskorašnji špic Viljareala pokazao da će biti sjajna kupovina, jer je posle dva gola Strazburu u minulom kolu opet isporučio duplu porciju golova. Taj drugi pao je posle očajne reakcije Florentina i Badijašilija, tek da posvedoči koliko kompleksan posao čeka Kovača koji ni za ovaj susret nije među kandidate uvrstio Strahinju Pavlovića.

Kapiten Hosem Auar upotpunio je feštu pogotkom sa penala.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.