Spas u zadnji čas za Čačane, MZT pred ispadanjem!

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Mar.2023, 10:30

Spas u zadnji čas za Čačane, MZT pred ispadanjem!

Jedna od utakmica koja je obeležila 23. kolo AdmiralBet ABA lige jeste i večerašnji duel u Čačku, gde je Borac pred svojim navijačima savladao skopski MZT sa ubedljivih 105:84.
Bio je ovo derbi začelja, susret dve najugroženije ekipe u borbi za opstanak u AdmiralBet ABA ligi, a Borac je večerašnjom pobedom gotovo sigurno izbegao poslednje mesto do kraja ligaškog dela sezone.
Ovo je Čačanima šesta pobeda u sezoni, MZT je na dnu tabele ostao na samo četiri trijumfa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pa bi Skopljanci mogli da izbegnu ispadanje samo ako dobio sva tri meča do kraja, a da Borac upiše sva tri poraza.
Domaći su napadački dominirali od početka do kraja meča, odbrana gostiju je bila potpuno razbijena, pa je več na poluvremenu Borac vodio sa 57:35 i u nastavku je rutinski priveo posao kraju.
Hanter Hejl je i ovoga puta bio najbolji u ekipi Borca, upisao je 22 poena i 7 asistencija, a pratili su ga Radonjić sa 19 poena i 8 skokova i Lešić sa 18 poena i 12 skokova.
Kod gostiju Mićović nešto bolji od ostalih sa 18 poena i sedam skokova, Vojdan Stojanovski je upisao 13, a Kafi 12, uz 8 asistencija.



Opširnije
Izvor: Sportske NET



Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.