Spartak slavio u Jagodini, derbi na Brdu

Izvor: RTS, 22.Mar.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak slavio u Jagodini, derbi na Brdu

Fudbaleri Spartaka savladali su u Jagodini istoimenu domaću ekipu sa 3:1, u utakmici 20. kola Super lige Srbije. U derbiju kola od 17 časova na Banovom brdu igraju Čukarički i Partizan.
17.00 - Počeo je meč na Banovom brdu između trećeplasiranog Čukaričkog i vodećeg Partizana... 

Subotičani su neočekivano odneli sva tri boda iz Jagodine i učvrstili se na sredini tabele, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok je domaćin zastao u trci za visok plasman.
Gosti su danas bili bolji i potpuno zasluženo izborili su šestu pobedu ove sezone.
Poveli su već nakon desetak minuta igre, Jagodinci su izjednačili sredinom nastavka, a Spartak je iz brzih kontri u završnici šokirao domaći tim sa dva pogotka Milića, iako je od 82. minuta bio oslabljen nakon što je Milošević dobio crveni karton.
Jagodina - Spartak 1:3 (Jovančić 74 - Plavšić 13, Milić 89, 90+3)
U poslednjem meču od 17 sati sastaju se Čukarički i Partizan.
Odigrano juče: Radnički Niš - Vojvodina 1:1, Crvena zvezda - Napredak 1:0, OFK Beograd - Borac Čačak 1:0, Mladost Lučani - Novi Pazar 1:3, Rad - Donji Srem 2:0, Radnički Kragujevac - Voždovac 2:1.
Tabela: Partizan 46 bodova, Crvena zvezda 45, Čukarički 36, Vojvodina 34, Novi Pazar 30, OFK Beograd 29, Rad 28, Jagodina 27, Spartak 24, Mladost 23, itd.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički - Partizan (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2015

Na Banovom brdu je u toku derbi 20. kola Jelen Superlige. Odličan meč, pravi derbi, a Čukarički je sve bliži pobedi - 2:1!

Nastavak na Sportske.net...

Premijer liga BiH za rukometaše

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2015

Rukometaši Izviđača u derbiju 20. kola Premijer lige BiH savladali su sarajevsku Bosnu pred svojim navijačima rezultatom 34:29. Uz tri osvojena boda, ali i tijesan poraz Čelika u Prijedoru (26:27), "skauti" su se vratili na vrh tabele...Ante Boras sa osam i Josip Ereš sa šest golova, te golman...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.