Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 21:54

Spartak peva, Spartak pleše: Četiri komada Mačvi usred Šapca

Plavi golubovi na pauzu idu kao drugi

Ples Plavih golubova! Raširili su krila i odigrali sjajan fudbal u uvodnom delu sezone. Na prvenstvenu pauzu Spartak je otišao u velikom stilu: danas je spakovao četiri komada Mačvi usred Šapca i nakon šest kola sedi na drugom mestu tabele – 4:0.

Jedini poraz u ovih šest rundi Subotičani su doživeli na Marakani od Crvene zvezde. A i lidera su propisno namučili u tom meču, igrajući svoju igru, otvoreno, na pobedu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su na kraju platili ceh.

Ali, to ih nije pokolebalo. Puleni Vladimira Gaćinovića nastavili su da igraju na isti način ne odstupajući ni za jotu. I nagrade samo stižu. Danas u Šapcu – fudbalska poezija. Četiri laka komada. Tri već do poluvremena.

Ponovo je terenom gazdovao Nemanja Nikolić. Momak koji se preporodio proletos u Spartaku nastavio je tamo gde je stao. Ovog puta dva gola. Prva dva, kojima je otvorio vrata pobede Subotičanima.

Tamo gde je stao on, nastavili su Tufegdžić, kojem je to peti pogodak u sezoni i Marčić, pa je Spartak doslovno pregazio Mačvu na njenom terenu.

SUPERLIGA - 6. KOLO

Petak

Inđija - Javor 3:2 (1:0)

/Aleksić 8, Dimitrov 56pen, Bastajić 82 - Luković 68, Jevtić 75/

Metalac - Čukarički0:0

Subota

Rad - Napredak 3:1 (1:1)

/Jovanović 42, Novaković 50, Trninić 63 - Stević 25/

Novi Pazar - Radnik 0:0

Zlatibor - Mladost Lučani 1:0 (0:0)

/Đakovac 60/

OFK Bačka - Voždovac 2:1 (2:1)

/Žakula 2, 8 - Živković 10/

Radnički Niš - Proleter NS 2:0 (0:0)

/Gavrić 52, Stojiljković 69pen/

Nedelja

Vojvodina - Partizan 3:2 (0:1)

/Vukadinović 51, Mladenović 89, Stojković 92 - Sadik 40, Šćekić 69/

Mačva - Spartak 0:4 (0:3)

/Nikolić 30, 36, Tufegdžić 43, Marčić 58/

Crvena zvezda - TSC U TOKU

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.