Sparno, sa lokalnim pljuskovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparno, sa lokalnim pljuskovima

U Srbiji ujutro mestimično maglovito, a tokom dana promenljivo oblačno i sparno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, češćim u centralnim i južnim krajevima.

Na severu će pre podne biti uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 14 C do 19 C, najviša dnevna od 27 C do 30 C stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu promenljivo oblačno i sparno, sredinom dana i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podne sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 29 C stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u subotu i nedelju biće pretežno sunčano i toplije. U noći nedelju na ponedeljak u severnim i zapadnim, a u ponedeljak tokom dana i u ostalim krajevima, stići će naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Zatim do kraja perioda pretežno sunčano i toplije.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.