Spanulis izazvao haos (video)

Izvor: MVP.rs, 03.Maj.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spanulis izazvao haos (video)

Ponovo neredi u Atini.

U subotu, 2. maja, je odigrana prva utakmica 25. kola grčke lige i to, ni manje ni više, derbi između Panatinaikosa i Olimpijakosa. Crveno-beli su odneli pobedu iz dvorane "O.A.K.A." rezultatom 77:66, a duel je obeležio polučasovni prekid koji je inicirao Vasilis Spanulis.

Naime, bek Olimpijakosa, koji je u u sezoni 2005/06 i potom u periodu od 2007. do 2010. nosio dres "zelenih", je gestikulirao ka publici stavljanjem ruku na oba uha, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u stilu "ne čujem vas", nakon ubačene trojke u finišu meča. Nakon toga, tokom tajmauta, svašta je poletelo ka klupi gostiju, koji su brže bolje potrčali ka tunelu. Prekid je trajao pola sata, a utakmice ja nastavljenja posle delimičnog pražnjenja tribina.

"Kada god gostujemo Panatinaikosu prinuđen sam da slušam razne stvari. Ja nisam nikoga opsovao. U naletu emocija jesam napravio taj gest, ali ne kajem se zbog toga. Trebalo bi da se pokaju oni koji psuju porodice i decu", rekao je Spanulis nakon meča, a preneo "Mondo".

Sa druge strane, kontroverzni gazda Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, je zatražio da premijer lično kazni beka Olimpijakosa zbog sramne provokacije.

Ovim trijumfom Olimpijakos je obezbedio prvo mesto na tabeli pred plej of i prednost domaćeg terena u verovatnom finalu sa Panatinaikosom.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.