Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji tvrde da Mesi ostaje u Barseloni

Prema pisanju španskih medija, argentinski napadač Lionel Mesi, produžiće ugovor sa Barselonom do 2021. godine.

Argentinac je trenutno na odmoru, ali su se u njegovom odsustvo, otac Horhe i čelnici kluba dogvorili oko produžetka ugovora na tri godine, prenosi Mundo Deportivo.

Iako još uvijek nije potvrđena ta informacija, svakodnevno se pojavljuju spekulacije oko Mesijeve budućnosti da li će ostati na Kamp Nou ili će preći u neki drugi klub.

Katalonci >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su ponudili nove ugovore Havijeru Makseranu, Ivanu Rakitiću i Luisu Suaresu, a vidjećemo da li će im se najbolji igrač svijeta pridružiti koji ima važeći ugovor do 2018. godine

Mesi je nedavno osuđen na 21 mjesec zatvora zbog utaje poreza, ali neće završiti u pritvoru jer je kazna manja od 24 mjeseca, a to mu je prvi prekršaj.

Barselona je jasno stala na stranu svog napadača i pružila mu javno podršku, što se nije svidjelo vlastima Španije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesijev ćale odobrio nov ugovor s Barsom

Izvor: Mondo, 17.Jul.2016

Mađioničar će izgleda ostati u Barseloni, nakon što je njegov otac Horhe klimnuo glavom na ponuđene uslove...Fudbaler Barselone Lionel Mesi potpisaće navodno novi ugovor sa klubom kada se završe letnji odmori i kada njegov otac i menadžer Horhe bude odobrio igračeve uslove...Prema navodima lista...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.