Španski mediji besni: Odigrali smo besmislenu utakmicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji besni: "Odigrali smo besmislenu utakmicu!" (foto)

Složni u oceni da je Španija odigrala ispod svih očekivanja.

Španski mediji nakon poraza od Rusije i eliminacije u osmini finala Mundijala nisu štedeli reči kako bi iskazali nezadovoljstvo igrom "Furije".

Naslov sportskog lista Sport iz Barselone glasi: "Španija ide kući na penale".

"Španija se razbila o ruski zid i zakazala kad je bilo najpotrebnije, penal koji je skrivio Pike nije ostao bez posledica", kritičan je Sport prema fudbaleru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone.

"Oproštaj za plakanje", glasi naslovna strana Marke, uz jednostavnu konstataciju da je Španija ispala od Rusije nakon izvođenja penala.

Naslov španskog sportskog lista AS glasi: "Još jedan mundijalski fijasko", aludirajući na prošli Mundijal kada je "Furija" takođe doživela debakl.

"Španija je imala svoja dodavanja, ali ne i hrabrosti da zada poslednji udarac mnogo slabijem protivniku", piše madridski list i etiketira Igora Akinfejeva kao heroja ruske pobede zbog dva odbranjena penala.

"Španija se vratila jednu deceniju unazad", javlja El Pais koji je možda i najoštriji.

"Španija je odigrala još jednu besmislenu utakmicu i eliminisana je na penale od Rusije, koja nije pokazala nikakvo interesovanje da zapravo igra fudbal", piše najpoznatiji španski dnevni list.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.