Španovićevoj izmaklo prvo mesto za jedan santimetar

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićevoj izmaklo prvo mesto za jedan santimetar

Srpska rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović osvojila je večeras drugo mesto na tradicionalnom 64. mitingu Memorijal Hanžeković u Zagrebu.
FOTO:STARSPORT

U debitantskom nastupu na poznatom mitignu Španovićeva je najduži skok ostvarila u šestoj seriji – 6,55 metara, što je za samo jedan santimetar slabiji rezultat od pobednice, Rumunke Aline Rotar (6,56), prenosi agencija Tanjug. Treće mesto zauzela je Šveđanka Erika Jarder skokom od 6,36 metara.
Neprestana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kiša i hladno vreme u Zagrebu onemogućili su brojne svetske zvezde da ostvare bolje rezultate. Srpska atletičarka je prošlog meseca na prvenstvu Evrope u Cirihu osvojila srebrnu medalju skokom od 6,81 metara.
Do kraja sezone Španovićevu još očekuje nastup za reprezentaciju Evrope na Kupu kontinenata, 13. i 14. septembra u marokanskom gradu Marakešu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Bivši defanzivac Mančestera: Runi prima ogroman novac, a očajan je


VUJOŠEVIĆEVO NOVO OTKROVENJE: Partizan potpisao Janisa Kuzeloglua (VIDEO)








Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugo mesto za Ivanu Španović

Izvor: Akter, 02.Sep.2014

Ivana Španović je osvojila je večeras drugo mesto na tradicionalnom 64. mitingu Memorijal Hanžeković u Zagrebu..U debitantskom nastupu na poznatom mitignu Španovićeva je najduži skok ostvarila u šestoj seriji - 6,55 metara, što je za samo jedan santimetar slabiji rezultat od pobednice, Rumunke...

Nastavak na Akter...

Španović druga u Zagrebu skokom od 6,55 metara

Izvor: 24sata, 02.Sep.2014

Srpska rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović osvojila je večeras drugo mesto na tradicionalnom 64. mitingu Memorijal Hanžeković u Zagrebu...U debitantskom nastupu na poznatom mitignu Španovićeva je najduži skok ostvarila u šestoj seriji - 6,55 metara, što je za samo jedan santimetar slabiji...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.