Španovićeva sprintom počela sezonu

Izvor: B92, 17.Jan.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva sprintom počela sezonu

Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na dvoranskom mitingu u Novom Sadu u trci na 60 metara, rezultatom 7,47 sekundi.

Njen lični rekord u disciplini 60 metara iznosi 7,41 sekundi, a prvi nastup u skoku udalj ove godine imaće na mitingu u Birmingemu, 21. februara.

"U ovom periodu radimo dosta na brzini i cilj je da vidimo koliko sam spremna u ovom trenutku. Ostvarila sam odličan rezultat, tako da sam na najlepši način otvorila sezonu", rekla je vicešampionka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrope u skoku u dalj Španovićeva.

Španovioćevoj je glavni cilj ove godine uspešni nastup na prvenstvu sveta na otvorenom u Pekingu, u avgustu.

Ona je na šampionatu sveta u Moskvi 2013. osvojila bronzu u skoku udalj, prvu medalju za Srbiju u istoriji ovog takmičenja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iako nije njena disciplina, Ivana Španović je ponovo najbolja!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2015

Srpska atletičarka trijumfovala na dvoranskom mitingu u Novom Sadu u trci na 60 metara..Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na dvoranskom mitingu u Novom Sadu u trci na 60 metara, rezultatom 7,47 sekundi...- U ovom periodu radimo dosta na brzini i cilj je da vidimo koliko sam spremna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.