Španovićeva na Svetskom kupu brani boje Evrope

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva na Svetskom kupu brani boje Evrope

Za vrhunske atletičare ova letnja sezona je bila izuzetno duga i bogata mnogobrojnim takmičenjima. Ipak, jedno od najelitnijih sportskih takmičenja Svetski кup кontinenata u atletici ostavljen je za sam kraj sezone i na kalendaru je za vikend 13-14. septembra, a poziv da brani boje Evrope dobila je i srpska atletičarka Ivana Španović.

Kup Kontinenata se održava svake četiri godine, gde snage odmeravaju timovi Evrope, Azije i Okeanije, Amerike i Afrike. Po dva takmičara nastupaju u svakoj disciplini na programu. Izborno takmičenje za reprezentaciju Evrope bilo je šampionat starog kontinenta u Cirihu.

(Foto: Beta/HINA/Tomislav PAVLEK/DS)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.