Španija sedmi put prvak Evrope u futsalu

Izvor: Studio B, 14.Feb.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija sedmi put prvak Evrope u futsalu

Futsal reprezentacija Španije po sedmi put postala je prvak Evrope, pošto je u finalu prvenstva u Beogradu savladala Rusiju 7:3 (4:1).

Pred više od 8.000 gledalaca u Areni po dva gola postigli su Pola, Riviljos i Migelin, a jedan Aleks. Strelci za Rusiju bili su Romulo, Robinjo i Milovanov.

Prethodno, u meču za treće mesto Kazahstan je savladao Srbiju 5:2.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Španija sedmi put prvak Evrope u futsalu

Izvor: Akter, 14.Feb.2016

Futsal reprezentacija Španije po sedmi put postala je prvak Evrope, pošto je u finalu prvenstva u Beogradu savladala Rusiju 7:3 (4:1)..Pred više od 8.000 gledalaca u Areni po dva gola postigli su Pola, Riviljos i Migelin, a jedan Aleks. Strelci za Rusiju bili su Romulo, Robinjo i Milovanov...Prethodno,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.