Španija ponizila protivnika sa 80 razlike

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 15:30

Španija ponizila protivnika sa 80 razlike

Košarkaši Španije do 19 godine pobedili su vršnjake iz Libana sa neverovatnih 102:20.

Rezultat kakav se ne pamti na košarkaškim utakmicama, priredili su nam Španci koji nisu imali milosti prema svojim protivnicima iz Libana.

Debakl se mogao pridosetiti već na poluvremenu, kada su košarkaši Libana ubacili svega šest poena.

Selektor Španije je u drugom delu utakmice raspodelio minutažu, ali razlika je samo rasla i na kraju se utakmica završila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neverovatnih 102:20.

Košarkaš Valensije Serhio De Larea bio je najefikasniji sa 23 poena, 18 je dodao Moreni, dok je 15 ubacio Almansa Perez. Na drugoj strani veći deo poena svog tima ubacio je Rtail, čak osam.

Srbija se takođe takmiči u nokaut fazi prvenstva sveta u Mađarskoj i njihov rival će u sredu uveče biti Južna Koreja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠPANIJA PONIZILA RIVALA: Crvena furija pregazila nemoćnog protivnika sa 82 razlike! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2023

Nisu imali nikakve šanse Košarkaši Španije do 19 godina ostvarili su izvanrednu pobedu nad svojim protivnicima iz Libana rezultatom 102:20. Ova utakmica će ostati upamćena kao jedan od najubedljivijih trijumfa u košarkaškoj istoriji. Već na poluvremenu bilo je jasno da košarkaši Libana neće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.