Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 21:07

Španci se plaše srpskog „trika“: Da li su u grupi igrali s pola snage?

Nije svejedno pred polufinale

Deluje kao da su vaterpolisti Srbije u Tokiju primenili isti recept kao iz Rija pre pet godina. Upravo o tome piše i španski AS pred polufinale sa Španijom.

Na prethodnim Igrama Delfini su na mišiće prošli grupu, a onda su samleli sve do zlata. I sada u Tokiju su igrali skromno u prvoj fazi, izgubili od Španije i Hrvatske, a onda su danas demolirali Italiju kako niko odavno nije (10:6).

I to je ono što je unelo nemir u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srca španske javnosti i njihovih vaterpolista, jer koliko god Furija mučila Srbiju u poslednje dve-tri godine, polufinale Olimpijskih igara je neka druga priča.

Kada dođe do eliminacione faze, uvek se postavlja pitanje koji je rival lakši. Niko nije u prvoj fazi takmičenja pokazao svoj najbolji vaterpolo. Italija nas je, recimo, pobedila na Svetskom prvenstvu, a što se tiče Srbije, koja je još kvalitetniji tim, ne znamo da li je u grupi igrala sa pola snage“, ocenio je Fran Fernandez, vaterpolista Španije.

Podseća AS da je ovakav „trik“ Srbija već izvela na Igrama u Riju, kada je došla do zlatne medalje. Ali, španski igrači su svesni toga.

Igraćemo u polufinalu kao da nam je to poslednji meč u karijerama“, poručio je Fernandez.

Drugi polufinalni par čine Mađarska i Grčka i oni će u bazen 6. avgusta od 8.30 časova, dok će Srbija i Španija zaigrati u 12.50.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.