Španci pišu: Kalinić napušta Barselonu

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 08:22

Španci pišu: Kalinić napušta Barselonu

Srpski košarkaš Nikola Kalinić mogao bi uskoro da napusti Barselonu, iako sa šampionom Španije ima još godinu dana ugovora.

Kako pišu košarkaški mediji sve su veće šanse da sledeće sezone nećemo srpskog košarkaša gledati u dresu kluba iz Katalonije.

Iz Barselone nema zvanične potvrde, ali sve više košarkaša napušta redove ove ekipe, koja prolazi kroz period reorganizacije.

Ove sezone je za Barselonu, Kalinić prosečno beležio 8,2 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 3,2 skoka i dve asistencija.

Za Kalinića interesovanje je iskazao Panatinaikos.

U karijeri Kalinić je nosio dres Spartaka iz Subotice, Vojvodine, kragujevačkog Radničkog, gde je i skrenuo pažnju na sebe, Crvene zvezde, Fenerbahčea, Valensije i Barselone.

Sa ekipom iz Istanbula je 2017. godine osvojio Evroligu, kada je na klupi ekipe Fenerbahčea sedeo Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.