Španci optužili Egzuma da laže – Di Kaprio ne bi bolje odglumio

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 17:18

Španci optužili Egzuma da laže – "Di Kaprio ne bi bolje odglumio"

Španski mediji ne bave se siledžijskim gestom Geršona Jabuselea, koga slavni Real nije imao nameru da sankcioniše, već "lažiranjem" povrede Dantea Egzuma.

Iako je naočigled celog sveta Egzum bio žrtva, neki u Španiji smatraju da je on sve odglumio i da će biti maksimalno spreman za treći meč u utorak od 20.30 u Beogradu.

Pablo Erero, novinar "Radija 5" i portala "24 Segundos en Blanko", specijalizovan za KK Real Madrid, sumnja u istinitost preloma tetive nožnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prsta Partizanovog beka.

"Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u 'Vuku sa Vol Strita'", napisao je španski novinar.

Egzum će najverovatnije biti na parketu, dok to neće biti slučaj sa suspendovanim Kevinom Panterom i Matijasom Lesorom sa jedne, odnosno, Geršonom Jabuseleom i Gabrijelom Dekom sa druge strane.

Takođe, u ekipu Reala vratiće se i Valter Taveres, koji se povredio u prvom meču ove četvrtfinalne serije Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRAMNO! Španci optužili Egzuma da je lažirao povredu: "Di Kaprio ne bi bolje odglumio"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023

Jako neprofesionalno...Španski mediji na sraman način su optužili da je košarkaš Partizana Dante Egzum lažirao povredu, nakon divljačkog udarca Geršona Jabuselea...Iako je naočigled celog sveta Egzum bio žrtva, neki u Španiji smatraju da je on sve odglumio i da će biti maksimalno spreman...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.