Španci jedva do boda sa Bosnom!

Izvor: B92, 09.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci jedva do boda sa Bosnom!



Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je veliko iznenađenje, pošto je u Valensiji igrala sa Španijom 1:1, u meču sedme grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Bosanci su bili veoma blizu potpune senzacije na Mestalji, jer su do samog finiša imali prednost, koju im je doneo Zvjezdan Misimović, pogotkom u 38. minutu.

U finišu dogodio se klasični španski scenario - najpre je u 88. minutu Halilović morao da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teren zbog dva žuta kartona, zatim se isto dogodilo i sa Bešlijom, da bi bod za neuverljivu "crvenu furiju" iščupao Karlos Marčena, duboko u nadoknadi vremena.

Bosanci su tako definitivno ispali iz borbe za baraž, u koju bi se uključili pobedom, dok su Španci sada prvi u grupi sa bodom, ali i utakmicom više od selekcije SCG.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.