Španci izgubili bitku – Maroko im preoteo reprezentativca

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 13:33

Španci izgubili bitku – Maroko im "preoteo" reprezentativca

Napadač Real Madrida Brahim Dijaz je odlučio da ubudućnosti predstavlja zemlju svojih predaka – Maroko.

Iako je prošao sve mlađe selekcije španske reprezentacije, ali je na kraju presudio da predstavlja drugi nacionalni tim.

On bi već mogao da dobije poziv ovog meseca za prijateljske utakmice kod kuće protiv Angole (22. marta) i Mauritanije (26.marta).

Španska "Marka" ističe da je ovo veliki gupitak za njihov nacionalni tim.

Oni u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tekstu navode da je "Maroko uložio sve svoje napore za Brahima, dok Španija to nije učinila."

Selektor Luis de la Fuente je govorio kako Dijaza ima na umu, ali nikad nije povukao potez i pozvao ga u reprezentaciju.

Sa druge strane, Maroko ima ozbiljan projekat sa njim. Nude mu važnu ulogu i da bude "zvezda" tima.

U tekstu se navodi da u Madridu postoji izvesno negodovanje, što se u Savezu mnogo vodi računa o mladim talentima Barselone (Fati, Jamal, Pedri, Gavi...), a malo u igračima poput Brahima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.