Španac već ide iz Junajteda – za šest meseci bez učinka

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 18:48

Španac već ide iz Junajteda – za šest meseci bez učinka

Španski fudbaler Serhio Regulion posle samo pola godine vraća se iz Junajteda u Totenhem, kluba iz kojeg je letos stigao na pozajmicu na "Old Traford".

Kao i čitava ekipa Erika Ten Haga i Regulion je bio bled - starter na samo sedam od 12 mečeva koliko je ukupno igrao. Nije upisao ni gol ni asistenciju.

On je letos dogovorio jednogodišnju pozajmicu sa Junajtedom ali ide već na pola tog perioda i prema pravilima FIFA može da pronađe novi klub u januaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
To mu omogućava propis po kojem može na još jednu pozajmicu u toku iste sezone ukoliko je odigrao manje od onoga koliko je određeno FIFA regulativom.

Regulion je na terenu proveo ukupno 653 minuta.

Povratak Luka Šoa i Tajrela Malasije u tim nakon povreda su limitirale minute za Reguliona pa je razlaz već u januaru bio logičan sled događaja.

Sada mu verovatno sledi nova pozajmica jer je i kod Postekoglua u timu sada sve već prilično iskristalisano i teško da se može probiti u ekipi koja zaista dobro funkcioniše.

Destini Udogi neprikosnoven je na poziciji levog beka kod "Pevaca".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.