Španac stiže u Inter

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac stiže u Inter

Inter na pragu prvog pojačanja, a budžet gotovo da neće osetiti promenu.

Kako prenose italijanski mediji, Lučano Spaleti bi uskoro mogao da dobije svoje prvo pojačanje na klupi "Neroazura".

Novi član tima sa "Meace" uskoro bi trebalo da postane iskusni španski fudbaler Borha Valero.

Spaleti je pokušavao da ga dovede i u Romu minule sezone, ali je Valero ostao u Fiorentini, no sada bi želja konačno mogla da mu se ispuni.

U upravi "Viole" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su izjavili da ne žele da ga prodaju, ali se čini da će pristati i na ponudu od svega pet miliona evra, kako bi im prijalo da se reše velike plate španskog veziste.

"Broha nikada nije bio na tržištu. Ukoliko nije zadovoljan, to bi trebalo i da nam kaže.

On je pod ugovorom, bio je nezamenjiv kod Paula Souze i napravio je sjajnu priču ovde u Firenci. Trenutno, on je deo ekipe
", saopštili su iz kluba.

Italijanski mediji se osvrću upravo na poslednju rečenicu ovog saopštenja, te veruju da je uprava Fiorentine već popustila.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.