Španac ostaje na kormilu jedne od najboljih reprezentacija sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 13:54

Španac ostaje na kormilu jedne od najboljih reprezentacija sveta

Produžio ugovor.

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez ostaće na toj funkciji do 2022. godine, saopšteno je danas. Španski stručnjak produžio je saradnju sa FS Belgije za još dve godine, pošto je prvobitno trebalo da mesto selektora napusti po okončanju Evropskog prvenstva 2020, koje je zbog pandemije korona virusa odloženo za sledeću godinu.

Martinez, koji je u avgustu 2016. godine preuzeo Belgiju, imaće priliku da vodi "crvene đavole" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dva velika takmičenja u naredne dve godine - EP i Svetskom prenstvu 2022. godine u Kataru.

Roberto Martinez will continue to lead the Belgium squad until after the 2022 World Cup.

His existing deal was set to run out this summer after Euro 2020.

➡ https://t.co/c8vV12PFCU pic.twitter.com/6wDH6ILkcy

— BBC Sport (@BBCSport) May 20, 2020

Belgija je na čelu sa njim na Mundijalu 2018. godine u Rusiji osvojila treće mesto.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.