Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 12:44

Spali na anonimusa: Šalke doveo četvrtog trenera ove sezone

Ugovor do leta, kasnije verovatno i u Cvajti

Toliko loši da se za slamku hvataju. Nema trenera od imena i ugleda koji bi preuzeo olupinu od tima kakav je Šalke, niti klub iz Genzenkirhena ima finansijskih sredstava da ponudi posao poznatijeg strategu, pa će novi šef stručnog štaba posrnulog velikana biti – anonimus.

U pitanju je Dimitros Gramozis, 42-godišnji Grk, ništa specijalno na vrhunskom nivou fudbala nije napravio. Najveće dostignuće bilo mu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je peto mesto u Drugoj ligi Nemačke sa Darmštatom koji je napustio juna prošle godine posle godinu i po dana. Prethodno je radio u Bohumu, kao pomoćni ili glavni trneer u različitih selekcija u mlađim kategorijama.

Gramozis će na klupi naslediti Kristijana Grosa, pošto ni Švajcarac nije uspeo da zaustavi pad nebesko-plavih, zabeleživši samo jednu pobedu u 11 utakmica. Sezonu na klupi Šalkea počeo je David Vagner, a pre Grosa na njoj se kratko zadržao Manuel Baum. Gramozisa čeka težak, gotovo, neizvodljiv posao da se spase ispadanja, tim se nalazi na poslednjem mestu bundesligaške tabele sa samo devet bodova.

Zato će ugovor s njim biti potpisan do kraja ove sezone, mada lokalni mediji iz oblasti Rur nagoveštavaju da je zbog organizacionih, finansijskih i kadrovskih nevolja na Feltins areni realno da Gramozis predvodi Šalke i u takmičarskoj 2021/22. U – Cvajti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.