Spaleti potvrdio – napušta Napoli

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 16:56

Spaleti potvrdio – napušta Napoli

Italijanski stručnjak Lučano Spaleti neće i naredne sezone predvoditi Napoli.

Posle istorijskog uspeha i osvajanja Skudeta nakon više od tri decenije čekanja, došlo je vreme za rastanak.

"Nekada se putevi razilaze zbog previše ljubavi. Neću ostati, odlazim. Nema šansi da se predomislim", izjavio je Spaleti.

Kako kaže, čelnici tima su o tome obavešteni.

"Rekao sam im da mi treba slobodna godina pre nekoliko nedelja. Neću raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni u jednom drugom klubu. Odmaraću godinu dana", zaključio je Spaleti,

Nekadašnji trener Intera, Rome i Zenita je u Napoli stigao 2021. godine. Ove sezone je sa tim klubom stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spaleti napušta fudbal

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2023, 09:31

Italijanski fudbalski trener Lućijano Spaleti rekao je u ponedjeljak na konferenciji za medije da je "umoran" i potvrdio da naredne sezone neće trenirati Napoli ili neki drugi tim, te da napušta fudbal bar za narednu sezonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.