Spaleti otkrio ko je Interov Roberto Karlos!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti otkrio ko je Interov Roberto Karlos!

Italijan imao i zamerki.

Lućano Spaleti je ozadovoljan čovek ovih dana.

Vezao je treći uzastopni trijumf i njegov Inter deluje sve bolje na terenu.

Proradio je i Lautaro Martinez, ali posebno mu je zapao za oko Brazilac Dalbert kojeg je uporedio sa, ni manje ni više, Robertom Karlosom.

"Zadovoljan sam D'Ambroziijom koji je naporno radio i Dalbertom koji je odigrao sjajan meč. On ima odličnu levu nogu i u njemu mogu da prepoznam kvalitete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje je imao Roberto Karlos. Naravno, mora da napreduje još mnogo, ali klasa je tu i ima potencijal", smatra Spaleti.

I pored svega, imao je zamerke na jednog fudbalera.

"Naingolan je mogao mnogo više, on je neko ko pomaže timu u svakom smislu. Izgubio je neke lopte koje ne bi trebalo, nije odigrao katastrofalno, ali može više od ovoga", zaključio je Italijan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.