Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti isprozivao Džeku iako Dijamant rešeta mreže

Rimska Vučica sinoć je na svom Olimpiku u 14. kolu italijanske Serije A slavila protiv Peskare rezultatom 3:2, a dva gola za Rimljane opet je postigao Edin Džeko.

Nakon utakmice kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine istakao je da njegov tim mora popraviti igru ako želi da savlada Lacio u narednom kolu.

Trener Rome Lučano Spaleti se izgleda našao uvrijeđen nakon Edinove izjave, pa je odgovorio reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

"Onda bi Edin Džeko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << trebalo da počne da igra bolje i svi ćemo igrati bolje. Golovi i asistencije se primijete, ali ima još dosta posla koji može da radi, kao što je stvaranje prostora i odvlačenje defanzivaca", rekao je Spaleti, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Ipak, možda je ovo jedan od Spaletijevih načina da "Dijamanta" podstakne da bude još bolji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.