Spaleti: Moramo još malo da sačekamo

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 16:12

Spaleti: Moramo još malo da sačekamo

Trener Napolija Lučijano Spaleti izjavio je da je njegov tim trijumfom protiv Juventusa napravio veoma važan korak ka tituli u Seriji A.

Napoli je sinoć savladao Juventus u Torinu 1:0 u meču 31. kola Serije A i to golom Đakoma Raspadorija u 93. minutu.

"Moramo da sačekamo još malo pre nego što otvorimo šampanjac. Ovo je važna pobeda na putu ka konačnoj pobedi, tako da je normalno da igrači slave. Sreća je još veća kada dobijete ovakav meč u nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremena", rekao je Spaleti.

Napoli je prvi na tabeli sa 78 bodova, dok je Lacio drugi sa 61. Klub iz Napulja bi već narednog vikenda mogao i matematički da obezbedi titulu.

"Nikada nisam putovao prvom klasom sa sedištem do prozora, uvek sam putovao autostopom. Ali, činjenica da ste sada u poziciji da osvojite Skudeto, vraća vam za sve te žrtve", zaključio je trener Napolija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.