Šoutajm Dončića protiv Grka VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 21:24

"Šoutajm" Dončića protiv Grka VIDEO

Reprezentacije Slovenije i Grčke igraju prijateljski duel u sklopu priprema oba tima za Mundobasket koje zajednički organizuju Filipini, Japan i Indonezija.

Potez meča, za sada, izveo je Luka Dončić u prvom periodu meča posle solo akcije.

Lider slovenačke reprezentacije sa devet poena u prvoj četvrtini predvodi "Deželu" protiv Grka u prijateljskoj utakmici u Ljubljani. Dončić je, naravno, prva zvezda utakmice i već u začetku duela potvrdio je epitet jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najboljih igrača sveta.

Luka se u jednom prodoru malo fintom, a malo i na mišiće oslobodio svog čuvara i gotovo ga izbacio sa terena, doduše bilo je tu i malo teatralnosti grčkog košarkaša na koju sudije nisu nasele.

Dončić je u ovoj "šoutajm" sekvenci zastao, pogledao "gde je završio njegov čuvar", a onda pored gorostasnog Papajanisa, uz faul, poentirao iz nimalo lake pozicije - za delirijum "Stožica".

Luka je, očito, spreman i vrlo motivisan da blista u reprezentativnom dresu u svakom trenutku.

Imao je potom Dončić i jednu vrhunsku asistenciju, još u začetku kontre, sa svoje polovine bacio je pas "po zemlji" za saigrača a ovaj obavio lakši deo posla.

Pogledajte i taj potez slovenačkog mađioničara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.