Šou u Primeri, VAR se ne koristi, Hetafeu poništen čist gol protiv Barselone? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou u Primeri, VAR se ne koristi, Hetafeu poništen čist gol protiv Barselone? (video)

Nakon sumnjive situacije na "Bernabeu", Barsa imala "sreće" na "Alfonso Perezu".

Real je doživeo poraz kod kuće od Sosijedada, pobeda gostiju iz San Sebastijana se ne može osporiti, bila je sasvim zaslužena, ali je utisak i da je utakmica mogla da ode u drugom smeru da je glavi arbitar dosudio penal u korist Madriđana sredinom drugog dela igre, više o svemu OVDE.

Odmah nakon duela na "Bernabeu", Hetafe je ugostio Barselonu, a u 12. minutu je domaćin došao do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotka.

Strelac je bio Haime Mata, nakon centaršuta sa leve strane uhvatio je volej i poslao loptu u dalji ugao, ali je Giljermo Kuadra Fernandez odlučio da poništi pogodak.

Stekao se utisak da je aribar poništio gol zbog potencijalne ofsajd pozicije, ali je se na usporenom snimku jasno vidi da ofsajda nije bilo.

Na kraju je ustanovljeno da je sudija svirao faul nad Lengleom, kontakta je možda bilo, ali je pitanje da li za prekršaj, sudija se odlučio da ne pregleda snimak.

Čitavu situaciju pogledajte OVDE, pa procenite sami da li je Hetafe oštećen.

U nastavku je Mesi doneo prednost Barsi, pogotkom u 20. minutu, imao je Pike par minuta kasnije idealnu priliku da duplira prednost Katalonaca, ali je sa samo par metara tukao pravo u golmana domaće ekipe.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa se provukla na "Alfonso Perezu", "hladno" na "Bernabeu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

Fudbaleri Barselone nisu blistali na gostovanju, ali su uspeli da osvoje ceo plen...Aktuelni prvak Španije slavio je na gostovanju ekipi Hetafea sa 1:2 (1:2), iako je domaćin pružio sjajan otpor...Na samom startu kontroverzna odluka sudija, Haime Mata postiže gol za domaćina, ali ga glavni arbitar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.