Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2021, 19:55

Šou Valensije u Istanbulu: Dao gol, promašio „panjenku“ pa dao penal za 20 i kusur minuta (VIDEO)

Ekvadorac obeležio prvo poluvreme meča u Ligi Evrope

Fenerbahče na poluvremena meča protiv Antverpena u Ligi Evrope vodi 2:1 a apsolutno centralna figura utakmice je ekvadorski ofanzivac Ener Valensija.

Belgijanci su poveli golom Samate u drugom minutu, a onda je počeo šou Valensije. Dao je gol za izjednačenje u 21. minutu, potom iz penala u 37. minutu pokušao „panjenku“ i pogodio prečku, da bi iz novog penala u 45. minutu ipak pogodio sa bele tačke.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šou Valensije u Istanbulu: Za 20 i kusur minuta dao gol, promašio „panjenku“, pa dao penal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2021

Ekvadorac obeležio prvo poluvreme meča u Ligi Evrope..Fenerbahče na poluvremena meča protiv Antverpena u Ligi Evrope vodi 2:1, a apsolutno centralna figura utakmice je ekvadorski ofanzivac Ener Valensija...Belgijanci su poveli golom Samate u drugom minutu, a onda je počeo šou Valensije. Dao je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.