Šou Bijelse: Svađa s Terijem i pustite ih da daju gol

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou Bijelse: Svađa s Terijem i "pustite ih da daju gol"

I zbog tog gola Lids je propustio Šefild junajted u Premijer ligu...

Kakva utakmica na "Eland roundu", najviše zbog dešavanja pored terena!

Nekoliko minuta je trajalo prepiranje igrača i stručnih štabova Lidsa i Aston Vile nakon što je u 72. minutu Mateuš Klič postigao gol za vođstvo domaćina dok je na terenu ležao jedan fudbaler gostiju,koji su očekivali da će se zbog toga prekinuti igra...

Ali, nije!

Sudija je pustio prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije bilo prekida, a nakon što se zatresla mreža gola Vile, gosti su skočili na igrače u belim dresovima i umalo nije došlo do žešćeg obračuna.

Ultimate shithousery pic.twitter.com/mU8BndDZJ2

— Tam Sellics son (@gibbogibby1) April 28, 2019

Moglo je da dođe i kraj klupa gde je Džon Teri, asistent Dinu Smitu u Aston Vili, ušao u raspravu sa Marselom Bijelsom, a sve je trebalo da se završi s dva žuta kartona i jednim crvenim, pošto je bivši šampion Evrope ostao sa desetoricom, da bi iziritirani Argentinac tražio od svojih igrača da PUSTE rivala da izjednači rezultat.

Da, dobro ste pročitali!

"Pustite ih da daju gol!", urlao je sa klupe harizmatični i kontroverzni menadžer Lidsa, što nisu s odobrenjem prihvatili svi njegovi igrači.

Svi su se sklanjali od igrača Aston Vile kada su krenuli sa centra, golman Kiko Kasilja je izašao sa gola i dozvolio je Adomi da postigne najlakši gol u karijeri, a zanimljivo je da je protiv toga bio Pontus Janson koji je jedini "igrao odbranu", čak i uklizao na protivničke igrače.

Fair play to Bielsa pic.twitter.com/eUHRCu5XXm

— Tam Sellics son (@gibbogibby1) April 28, 2019

Utakmica se mirnije završila, bez pobednika i konačnim rezultatom 1:1, a ovaj fer-plej potez znači i da Lids sigurno neće direktno u Premijer ligu.

Tamo će legendarni Šefild junajted, uz Norič koji je u subotu obezbedio povratak u Premijer ligu, dok će Lidsu preostati da u plej-ofu za treće mesto izbori mesto u eliti, dok će se nadati i da će im se sreća osmehnuti pošto su "ispoštovali karmu" protiv Aston Vile.

Ko zna, da Marselo Bijelsa nije bio optužen za "špijunažu" Derbija, odnosno Franka Lamparda, da li bi tek tako rekao svojim igračima da puste Aston Vilu da se izvuče.

WE ARE PREMIER LEAGUE! pic.twitter.com/hG9szY8M1o

— Sheffield United (@SUFC_tweets) April 28, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.